10 GRATIS Hekta Hook Mönster

Anonim

De flesta crochetrar har fler krokhakar än vad de faktiskt behöver. Om det här låter som du behöver du hitta kreativa sätt att lagra och organisera dina krokhakar. Det finns många olika krokhaksmönster för exakt detta ändamål.

Här finns 10 fria krokfodralmönster i olika stilar, för att hålla dina krokhakar korrallerade snyggt för effektiv användning.

Foto via Craftsy medlem Just-In

1. Ninja Hook Case

Använd det här fria hakmönstret för att skapa en ninja som kan se över dina hakhakar. Inte bara får du en söt ninjaform, men du får också en två-för-en eftersom det här är ett haketillbehör som är format som en virkade krok. Så även om du inte lägger ansiktet, får du fortfarande ett sött fall för dina krokhakar. Det fria crochetmönstret levereras också med en amigurumi-version så att du kan göra ninja-leksaker att följa med din krokväska. Gullig gullig gullig.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem ACCROchet

2. ACCROchet Hook Case

Den mest populära stilen med krokhakehölje är en vacker tyg som rullar upp, med krokhakarna ligger säkert in i hållarna inuti. Detta är bara en version av den här typen av krokhake. Du behöver bara veta de grundläggande krokstygnen och du kan anpassa storleken för att passa ett mindre eller större antal krokhakar.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem Small Spaces

3. Star Crochet Hook Holder

Det här fria hakmönstret visar hur ett enkelt hakemotiv kan läggas till existerande material, som en kaffekrus, för att skapa en unik uppfriskad hakghållare. Denna stjärnformade haklackkåpa är ett utmärkt val för semestern!

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem MelsCrochet

4. Krokad burkhölje

Här är ett annat bra exempel på hur du kan skapa en höjd med hækling för att skapa vacker krokförvaring. Ta en burk, lägg till en hakig mysig, sätt in dina virkahakar och sätt dem alla på skärmen. Detta är ett utmärkt sätt att lagra krokar för visning på ett skrivbord, mantel eller studio arbetsyta.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem Camellia

5. Min låda med godis trådar

Småhåriga hängsmycken kan vara bra val för hakslagning. Handväskor är naturligt utformade för att hålla föremål och små former är perfekta för att hålla hantverksförnödenheter. Detta fria häckmyntmönster är den perfekta storleken för en uppsättning krokhakar, ett par saxar och andra små förnödenheter. Det kan hänga på en vägg i ditt arbetsutrymme eller resa med dig i din projektpåse.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem The Hooking Post

6. Bobbled Fat Bottom Wristlet

Den lilla virkade handväskan är ett annat bra alternativ för en handväska som håller krokhakar. Den feta botten gör det bra att hålla många krokhakar, medan den lilla övergripande storleken gör det enkelt att ta på farten så att du kan haka projekt överallt.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via hantverkare Susan Hokanson

7. Krokad ugglahandväska

Om du hänger med dina virkahakar innanför denna owlpung får du dig att le varje gång du startar ett nytt projekt. Observera att det här mönstret inte innehåller en dragkedja eller annan tillslutning, så du kanske vill anpassa den något om du planerar att ta dina krokhakar på spåret i det här fallet.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via hantverkare Yolanda M

8. Groda Amigurumi påse

Det här är ett andra bra exempel på en karaktärsförpackning påse som fungerar som ett haklettkåpa. Detta fria hakemönster kommer med information för att lägga till en foder och en dragkedja, så det här är en som är utformad för att ta med dig vart du vill hekla.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem Tangled Happy

9. Sommarkoppling

När man letar efter virkahårsmönster på hakan, kan det vara smart att också titta på hakkopplingsmönster. De är rätt storlek och form, med förslutningar för att hålla dessa krokar lagrade säkert inuti. Strukturen på den här är roligt att arbeta och popen i färg ger en stor boost till designen.

Få det GRATIS mönstret "

Foto via Craftsy medlem ByNumber19

10. Art Deco Koppling

Detta fria crochet kopplingsmönster använder en solid, texturerad hopsöm i två färger för att ge dig ett väldigt chic, samtida haklettkåpa. Den innehåller tygfoder. Du kan införliva krokhållare inuti om du väljer (inte i mönstret) eller helt enkelt kasta dina favorit krokar inuti så att de är redo att gå.

Få det GRATIS mönstret "

Gör dig själv den rätta haken i hakan idag - gör sedan en annan för att lagra krokarna som du inte använder så mycket. Sedan görs en för varje virkade krokuppsättning som du giftar till andra denna semestersäsong!

Populära Inlägg

Läs Mer