8 otroliga presentidéer för tårtadekoratorer + skriv in för att vinna dem alla!

Anonim

Det kan vara svårt att köpa gåvor till tårtadekoratorer: Vilken spatel skulle de njuta av? Vilket pipingspets äger de inte redan i tre av? Men du kan garantera tillfredsställelse med gåva av lärande - Craftsy kurser är tillgängliga för alla nivåer av kakor dekoration.

Allt från smörgås basics till djärva skulpterade mönster, kommer dessa kurser att hjälpa dem att utveckla söta färdigheter. Och om deras mål är att göra minnesvärda kakor till familj och vänner eller för att parlay deras passion i en professionell karriär, ger vi en kompetensnivå för varje klass för att hjälpa dig att välja den perfekta!

Här är våra bästa presentgåvor till tårtadekoratorer i ditt liv!

1. Fabulous Fondant Toppers

För: Kakans dekoratör delving i fondant

Färdighetsnivå: Mellanliggande

Fondant är en av de främsta typerna av ätbara medier för att skapa eleganta tårta toppers. Fabulous Fondant Topper Tutorials är en gratis PDF eGuide tillgänglig uteslutande på Craftsy, med 33 sidor packade med handledning, tips och tricks från expert Lesley Wright. De kommer att behärska olika metoder för att skapa blommor, tecken och andra söta motiv. Du kan antingen ladda ner eller skriva ut det och presentera det med en blom för en fantastisk semestergåva.

Få den GRATIS eGuiden! >>

2. The Perfect Cupcake

För: Dekoratören som desperat söker cupcake perfektion

Färdighetsnivå: Nybörjare

För tårtadekoratören som är galen på muffinsar, se inte längre än The Perfect Cupcake. Undervisad av bagerijägaren Jennifer Shea, kommer denna kurs att lära dig hur man gör utsökta godisar som ser lika bra ut som de smakar. Du får inte bara läckra recept för kreativa cupcakes (som ananas upp och ner tårta, blåbärspai.

), men du kommer också att lära dig de idiotsäkra metoderna bakom perfekt pipade virvlar av smörkräm och fina brûlées marshmallow topping.

Få den här klassen nu! >>

3. Tiny Cupcake Toppers

För: Älskaren av allt som är förtjusande

Färdighetsnivå: Avancerad-nybörjare

Ju bättre och tinier desto bättre i kursen med tutorials för hur man gör itty-bitty cupcake toppers. En absolut hälsning till söt, Tiny Cupcake Toppers presenterar mästare dekoratören Sheryl Bito dela hennes tips för hur man skapar coo-värdiga cupcake toppers formad från fondant som ser ut som fancy kakor och bakverk. Från underbara minimakaroner till en lilliputisk limepai, komplett med texturerad jordskorpa till en dockaformad ombrettkaka och till och med en mini-gelérulle, kommer dessa små underverk inte att misslyckas med glädje.

Få den här klassen nu! >>

4. Chokladblommor

För: Den naturälskande (och chocoholic) tårtadekoratorn

Färdighetsnivå: Avancerad-nybörjare

Din favorit tårta dekoratör kommer att skapa blommor som smakar lika bra som naturen ser ut med Delicious Decorations: Chocolate Flowers . Tillsammans med kakartikern och designern Erin Gardner mäster de nio mönster och en myriad av färdigheter från temperering, fritt formade skulpturer, och använder mögel och åskådare för att skapa fantastiskt realistiska pioner, tulpaner, ranunculus och mer plus- som löv och fjärilar. Denna trend-framåt kurs kommer att bidra till att bygga viktiga dekorationsförmåga.

Få den här klassen nu! >>

5. Designer Handbag Cakes

För: Fashionista tårta dekoratören som vill lära sig smarta sculpting tekniker

Färdighetsnivå: Intermediate-Advanced

För fashion-forward kaka dekoratören är valet klart: Designer Handbag Cakes. Inte bara kommer kursen att lära dem hur man uppnår anpassade färg- och texturval från struts till snakeskin med mera, men också hur man ska skulpta kakor i klassiska handväskor, komplett med realistiska veckor. Kärleken är i detaljerna, och den här kursen täcker dem, med handledning om hur man avslutar kakor oklanderligt med gummipasta, blixtlås, nitar och spännen.

Få den här klassen nu! >>

6. Wilton Method®: Buttercream Färdigheter

För: Den entusiastiska nybörjaren

Färdighetsnivå: Nybörjare

Mastering buttercream färdigheter är hörnstenen i kakan dekorering. Till nybörjarkakan dekoratören, The Wilton Method®: Buttercream Skills är en vital klass som kommer att få dem att dekorera med förtroende på nolltid. Denna kurs täcker alla grunderna, från korrekt konsistens, tonning och korrekt isbildning av en tårta till mer avancerade färdigheter, såsom piptips och nyckelmetoder. De kommer snabbt att pipa gränsar, rullar, stjärnor och skriver på kakor efter att ha tagit denna empowerering kurs.

Få den här klassen nu! >>

7. Incredible Cut-out kakor

För: Den eftertraktade tårtarkitekten

Färdighetsnivå: Mellanliggande

Ta kakor till nya dimensioner med Incredible Cut-Out Cakes. Den här klassen grundar sig på att skapa avancerade kakor på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Dessa spektakulära grafiska kakor (som är budgetvänliga för kunder) kan enkelt läggas till i en professionell tårtadekorationsportfölj av erbjudanden. Tillsammans med mästerkaka-dekoratören Mike McCarey lär eleverna hur man omvandlar arkkakor till 3-D underverk genom tre projekt. Denna kurs är en nödvändig för att lära sig hur man skapar flerdimensionella kakskonstverk.

Få den här klassen nu! >>

8. Designer Fondant Textures

För: Avantgarde-kakdesignern

Färdighetsnivå: Mellanliggande

Konstnärliga texturer och mönster är inte bara för kläder och målning - den här kursen lär dig hur man uppnår dessa effekter i fondantform. De kommer att lära sig hur man skapar verk av ätbar taktil konst med Designer Fondant Textures, där extraordinaire Marina Sousa lägger till dimension, rörelse och pizzazz till kakttillverkningar med hjälp av ruffles, fransar, geometriska mönster och mycket mer. Med hjälp av ett brett utbud av specialiserade och hushållsartiklar lär kakutrustare hur man skapar tre variationer var och en av sex olika texturer. Från rynkor till fransar och swags är dessa kakor bundna till styling.

Få den här klassen nu! >>

Vad gör online Craftsy klasser bra?

Lär dig för livet! Med livstid tillgång till dina lektioner kan du titta på lektioner i önskad takt och enkelt återfå dina favoritkoncept med bara ett klick.

Sparka upp dina fötter! Njut av klasser när som helst från bekvämligheten av ditt hem eller ens på väg med våra mobilappar.

Få personlig vägledning! Fråga dina instruktörsfrågor för att få alla svar och feedback du behöver för att lyckas.

Älskar det! Det finns ingen risk att försöka med vår 100% pengarna tillbaka garanti.

Populära Inlägg

Läs Mer