Easy Strawberry Buttercream Recept

Anonim

Stora jordgubbsmjölk kan vara svår att komma med. Du kan hitta kommersiellt gjorda jordgubbar frost i butiken, men det har ofta en kemisk eftersmak eftersom det sällan görs med faktiska jordgubbar. Det bästa jordgubbsmjölkret är vanligtvis hemlagad - läs vidare för mitt favoritrecept!

Att göra jordgubbsmjölk med riktiga jordgubbar kan vara knepigt

Många människor hoppa över äkta jordgubbar i deras smörkräm eftersom de kan vara knepiga att använda. Vattnets innehåll i frukten resulterar ibland i smörkräm som är vattnigt och blött.

Så vad är tricket för att perfekta jordgubbsmörkräm med färska jordgubbar?

Matar ner jordgubbarna innan du gör smörkrämet, vilket kondenserar smaken och minskar fuktigheten i ett fall.

Även med detta steg kommer dessa recept snabbt ihop och har en tydlig jordgubbsmak och färg. Använd de bästa jordgubbarna du kan hitta - det gör skillnad i den färdiga smaken.

Strawberry Buttercream Recept

Gör ca 3 koppar

Ingredienser

  • 1 kopp finhackad färsk jordgubbar (stammar borttagen)
  • 1 kopp (2 pinnar) osaltat smör, mjukat
  • 3-4 koppar pulveriserat socker
  • En nypa salt
  • 1 tsk vanilj

Steg 1:

Om du vill att ditt smörgås ska ha lite konsistens, lämna jordgubbarna finhackade. Om du letar efter en mjukare smörkräm, purpur jordgubbarna i en mixer och spänn frön.

Steg 2:

Placera jordgubbarna eller puréen i en medium, tungbottenpanna. Koka över låg värme; bären börjar börja släppa vätska. Koka i ca 15 minuter, eller tills vätskan har minskat med ungefär hälften. Avlägsnas från värme och låt svalna till rumstemperatur.

Steg 3:

I skålen av en stativblandare som är utrustad med paddelfästet, grädda smöret till jämnt, ca 2-3 minuter på medellång hastighet. Tillsätt ungefär hälften av jordgubbsblandningen, 1 kopp pulveriserat socker, salt och vanilj, och slå tills det är slät. Tillsätt resten av jordgubbsblandningen och tillsätt sedan det återstående sockret bit för bit tills smörkroppen har nått önskad konsistens.

Vad sägs om frysta jordgubbar?

Du kan också använda frysta jordgubbar för detta recept. Men eftersom det är svårare att hugga frysta jordgubbar, rekommenderas det att du förstärker frysta jordgubbar först. Dessutom kan kondensationen på frysta jordgubbar påverka den tid som behövs för att laga vätskan i steg 2.

Vilken typ av kaka passar bra med detta smörgås?

Strawberry Buttercream parar vackert med ett antal olika typer av tårta. Här är några idéer:

Vaniljtårta

Jordgubb frostning och vaniljkaka är en klassisk och läcker kombination. Prova vårt klassiska födelsedagstårta recept, men byt den traditionella vaniljsmörkrisen för denna jordgubbsversion.

Chokladkaka

Choklad och jordgubbe är en sofistikerad och visuellt slående kombination. Prova vårt Man Cake Chocolate Cake Recipe, som är tillgängligt som en gratis nedladdning.

Banankaka

Banan och jordgubbe är helt enkelt bättre tillsammans! Den mjuka sötmen i detta banankaka recept fungerar i vacker kontrast till ljuset av detta jordgubbar smörkräm.

Kakor och barer

Kakor och barer smakar ännu bättre när de smörjs med smörkräm på toppen. Eller du kan använda detta jordgubbsmörkris som en alternativ centrifugering för ett parti Nanaimo-barer!

Har du någonsin provat jordgubbsmjölk?

Populära Inlägg

Läs Mer