Gratis Mönster fredag: En Hooka Bow Tie, en Stickad Tablet Case & More

Anonim

Denna veckas sammanfattning av fantastiska fria mönster kommer att hålla dig tillverka hela helgen. Den enda frågan är, vad gör du först? Ett vackert pärlstav halsband, en snabb och praktisk dragkedja påse och fem fler fria mönster som passar alla smaker! Bläddra i denna veckas mönster plockar och kryddar dina handgjorda skatter med inspiration från Craftsy community.

Gratis Quilting Pattern

En nyckfull design med glada skogsgrönsaker gör det här höstliga blocket för sött att sakna! Detta fria quiltmönster skapades av Craftsy Member Quilting Lodge, och är ett underbart sätt att komma in i appliqué!

Gratis symönster

Craftsy medlem TheSoChickChick ger oss den här fina, ljuva lådan som det perfekta sättet att öva att sya boxade hörn och blixtlås. Stor som en "bara för" gåva eller ett sött tillskott till din handväska samling!

Gratis stickning mönster

Vi älskar denna gratis chic tablettväska designad av Craftsy medlem pimorgan11292834. Sofistikerade grågarn och en ljus knapp för en färgprydnad gör att du är tekniskt kunnig i stil.

Gratis Smycken Mönster

Fet pärlor och band gör detta gratis smycken mönster en riktig stil uttalande! Craftsy medlem ErnieK Designs skapade detta fria halsband för att visa fram textur, färg och form - vilken framgång!

Gratis broderimönster

Craftsy medlem Nati DJ skapade dessa fria vibrerande applikationer för fågelapplikationer för att pryda nålväskor, men de är så vackra att vi vill lägga till dem på allt som behöver broderad utsmyckning!

Gratis Hackmönster

Craftsy medlem Louis Mensinger ger oss detta fria dapper slipsmönster som ett enkelt sätt att hekla dig till debonair!

Gratis Paper Crafts Pattern

Lägg till dessa spooktacular gratis kopphylsor till drycker för en touch av trick-and-treat-stil! Detta roliga fria pappershantverksmönster togs fram av Craftsy medlem Hollywood58. Perfekt för en Halloween bash!

Om du saknade förra veckans samling hittar du de fria mönstren här. Kom tillbaka nästa vecka för mer fantastiska mönsterfynd!

Populära Inlägg

Läs Mer