Fri Mönster fredag: En Pappersformad Block, Lacy Knit Shawl & så mycket mer!

Anonim

Du gjorde det till helgen - tiden att fira med fria mönster för ett sött syprojekt, ett invecklat pieced block, ett elegant handbroderat glasögonväska med mera!

Free Star Quilting Pattern

Craftsy medlem Anna av Six White Horses skapade detta invecklade papperspjäserade block. Föreställ dig konstellationen av mönster du kan skapa med olika mönster och färger!

Få det GRATIS Star Seams Block Template mönstret.

Gratis Owl Symönster

Den här glada plyschvännen håller "uggla" dina sytillbehör och ljusar upp ditt utrymme med sina funkiga tyger! Craftsy medlem ShanniLoves.

ger oss det fria mönstret för den här roliga fjädervännen.

Hämta GRATIS "Uggla du behöver" Sy kompismönster.

Gratis Sjal Sticka Mönster

Denna härliga lacy sjal från Craftsy medlem MaidenBrooklyn är ett fantastiskt tillbehör - ännu bättre, det är en skön underverk!

Få det GRATIS Shady Lady-mönstret.

Gratis knapp smycken mönster

Lägg till en charmig knapplucka till dina pärlstavs kumihimo armband med detta gratis mönster, som du fått av Craftsy medlem Sally Battis.

Få GRATIS Kumihimo Button Loop-mönstret.

Gratis Broderimönster

Detta luxuösa lilla väska för dina glasögon kombinerar franska knutar, strumpor och så mycket mer! Använd Craftsy medlem sopranogirl45s mönster för detta utsmyckade projekt och borsta på broderierna i din hand.

Få det GRATIS Mycket Crazy Quilted Glasses Case mönstret.

Gratis Trivet Crochet Pattern

Craftsy medlem Blue Sky ger dig det fria crochetmönstret för dessa känsliga snöflingor inspirerade trivets. Arbeta dem i en rad nyanser för vackra, lacy-bitar som kommer att ge en elegant touch till ditt kök.

Få GRATIS Tante Aggies Trivets-mönster.

Gratis Snowflake Paper Crafts Pattern

Vilket bra sätt att göra ditt favoritpapper till perfekt vinterdynamik! Craftsy medlem SweaterDoll skapade 20 gratis mallar för att hämta 6-spetsiga snöflingor.

Få GRATIS Paper Snowflakes mönstret.

Gratis Pie Recept

Dessert är alltid den bästa delen, och du kommer inte att besvikna dem med det här dekadenta bruna smörlönskaket! Pie Queen och Craftsy instruktör Evan Kleiman skapade detta läckra recept.

Få det GRATIS bruna smöret Maple Yam Pie receptet.

Se senaste veckans samling av Free Pattern Friday finner här. Och var noga med att dela det här inlägget med medarbetarna i ditt liv så att de kan njuta av dessa fria mönster också!

Populära Inlägg

Läs Mer