Freebie Friday: En Solid Foundation

Anonim

Sätta upp dig själv för framgång med en stabil grund av högkvalitativa verktyg och material. Den här veckans fria priser ger dig en solid bas för att låta din kreativitet springa vild och göra något vackert.

1 FreeSpirit Skipping Stones 10 "kvadrater

Anna Maria Horners neutrala samling ger en vacker grund för ditt nästa projekt. Med nästan fyra dussin 10 "rutor redo att gå, kan du spendera mindre tid att skära och mer tid quilting!

Delta för att vinna

2 Allt Mary Desktop Pin Kudde Caddy

Ställ allt till hands med denna snygga caddy. Ta bort stiftkuddelocket för att hitta gott om utrymme för att förvara sax, tejpåtgärder och mer.

Delta för att vinna

3 Cloudborn Superwash Merino Worsted Twist Drip Dye Garn

En neutral bas sprinkles med fläckar av färg - så du får snygga nyanser utan att behöva byta färger.

Delta för att vinna

Grattis till förra veckans vinnare: gail0111272499099, Irene och yelbricrd.

Observera: Vi skulle gärna skicka våra priser till internationella medlemmar, men vissa lagliga internationella fraktrestriktioner hindrar oss från att göra det. På grund av detta är denna tävling endast öppen för medlemmar i USA och Kanada. Våra internationella medlemmar kan dock hoppa över till Free Pattern Friday för att njuta av nya gratis mönster varje vecka, eller kolla in våra gratis mini-klasser!

Missa aldrig en annan giveaway!

Bli Blog Buddy genom att prenumerera på Craftsy Blog idag, och håll dig uppdaterad om alla försäljningar, giveaways och mer som delas på Craftsy-bloggen.

Populära Inlägg

Läs Mer