Freebie Friday: A Touch of Ireland

Anonim

Den här veckans priser spricker med keltisk charm, från färgglada fettkvarter till texturerat stick och fondant, det är som guldkruken i slutet av regnbågen!

1 Boundless Batiks Lavendel Fields Fat Quarters

Denna eteriska samling har handstämplade batiks i en lugnande palett av kronblad, marinblå och lila. Med 20 stycken 18 "x 22" precuts har du många alternativ att skapa något magiskt.

Delta för att vinna

2 Cap Hill Kabelhatt Knitting Kit

Ingenting säger irländska som kablar! Prova din hand i kablar med den här snabba hattenhatten, gjord med Cloudborn alpaca garn med begränsad upplaga.

Delta för att vinna

3 Fantastiska formar Rib och Kabel Sticka Simpress Mat

Med tanke på kablar kan du nu ta med den här klassiska sticka konsistensen till våra kakor! Rekrytera ikoniska kabel stickar i fondant, gummi pasta, modellering choklad och mer.

Delta för att vinna

Vänta inte att gå in! Denna giveaway slocknar upp torsdagen den 15 mars 2018. Vi kommer att kontakta vinnarna via e-post och meddela sina användarnamn i nästa veckas Freebie Friday Giveaway. Grattis till förra veckans vinnare: arlettala4471027, aldolls och doroteya.t.georgieva!

Observera: Vi skulle gärna skicka våra priser till internationella medlemmar, men vissa lagliga internationella fraktrestriktioner hindrar oss från att göra det. På grund av detta är denna tävling endast öppen för medlemmar i USA och Kanada. Våra internationella medlemmar kan dock hoppa över till Free Pattern Friday för att njuta av nya gratis mönster varje vecka, eller kolla in våra gratis mini-klasser!

Populära Inlägg

Läs Mer