Hur man gör ett Mala armband i 4 enkla steg

Anonim

Stackade armband finns överallt i dessa dagar. Letar du efter ett roligt sätt att krydda din stack? Försök att göra mala armband. De är lätta att anpassa med dina favoritpärlor, och det bästa är att de är så lätta att göra sig själv!

Undrar hur man gör ett mala armband? Följ med denna super enkla steg-för-steg-handledning!

Material du behöver:

  • Stretchy cording (Jag rekommenderar Stretch magiska smycken sladd, som kommer i klar, svartvitt, tjockare sladd kommer vara mer hållbart nog för vardagligt slitage.)
  • Pärlor som passar på din sladd (Det är roligt att välja några olika färger och storlekar så att du kan laga dem tillsammans.)
  • Superlim

Steg 1:

Börja med ett snodd som är några inches längre än din sista bit kommer att bli. Du vill lämna utrymme för att knyta knutar i slutet.

Hur vet du hur länge du ska göra ditt armband? Branschstandarder säger att 7 "- 8" är genomsnittliga. Så för en mindre handled, kan du radera på sidan av 7 ", men för större handled, 8" skulle vara din bästa insats. Om du gör dessa för dig själv kan du alltid mäta din handled med en sträng först.

Steg 2:

Om dina pärlor redan är försträckta kan du mäta dem som-är så att du vet hur många som passar på din elastik, så enkelt stränga dem igen. Lägg i accentpärlor, som de små Swarovski som jag använde, och gör ett mönster med några olika typer av stenar, eller lägg på en kvast från slutet av en av dina strängar av pärlor för lite extra känsla.

Steg 3:

Efter att ha strängat pärlan på sladden, ta båda ändarna och binda dem ihop med några knutar. Helst i slutet kommer du att kunna passa dessa knutar i ett av hålen i dina pärlor så att de inte kommer att visa någonstans. Jag använde Wwarovski för den här punkten eftersom de har större hål.

Steg 4:

Sätt en liten flaska Super Lim eller klara nagellacket på dina knutar så att de inte kommer lossna och skjut dem in i din färdiga pärla, helst medan limet fortfarande är vått. Det kommer att ställa upp i hålet, så när du sträcker ditt armband över din handled kommer du inte att kunna se knutarna.

Gör flera mala armband och stapla dem tillsammans för ett roligt och trendigt utseende!

Populära Inlägg

Läs Mer